Keleş'ten seri ziyaretler

Keleş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, Kırıkkale'ye gelerek ziyaretlerde bulundu.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

İlk olarak Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında nezaket ziyaret etti. .Ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra merkezi sistemden vaaz vermek üzere İhsaniye camisine geçen Keleş, Cuma namazını müteakiben Geylani Erkek Hafızlık Kur’an Kursu’nun açılış merasimine katıldı.

BRİFİNG VERİLDİ

Keleş, Nur Camii ve Külliyesi inşaatının son durumuyla ilgili olarak incelemelerde bulunduktan sonra, Kırıkkale’deki din görevlileriyle İl Kültür Merkezinde bir toplantı yaptı. Toplantının ardından müftülüğü ziyaret eden Keleş, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından Kırıkkale’deki din hizmetleri hakkında brifing verildi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etmek üzere Kırıkkale’den ayrıldı.

KUR’AN HEDİYE ETTİ

Kolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada; “ Gerçekten de Diyanet İşleri Başkanlığımız, daha önce olduğu gibi, son yıllarda da insanımızın huzur ve güvenliği için, manevi yönlerinin artırılması için, Kur’an’ın öğretilmesi, dini hizmetlerin iyi bir şekilde vatandaşa ulaştırılması için büyük bir gayret içerisinde. Diyanet Vakfı da aynı şekilde gayretli hizmetler yapıyor. Bizler de bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sizlerin buraya gelerek çalışmalarımıza katkı sağlamanız bizleri de mutlu ediyor. Bizler de burada dini hizmetleri en iyi şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Burada inşaatı devam eden Nur Camiimiz var. İnşallah en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine açacağız. Ben teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Daha sonra, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, Kolat’a Kur`an-ı Kerim hediye etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü